Our social:

15 март 2015 г.

Цветни разкази с дигиталните печати на Dilly Beans Stamps

 Когато започвах неделните представяния на дигитални магазинчета знаех, че за това точно няма да каня гости, а ще го оставя за себе си. Kаня ви да си вземете сутрешно кафе и да се насладите с мен на един многоцветен разказ за диталните печати на Dilly Beans Stamps.

1. Име, лого и връзка към сайта за дигитални печати…

Dilly Beans Stamps

http://sillydillybeans.blogspot.co.uk/




2. Кой е автора на картинките и нещо повече за него?
Авторката на DBS, се нарича Меган К. Суарез. Тя описва себе си като „майка на 4 щури деца, която има любящ съпруг, който я подкрепя в нейните креативни начинания“ и „артист до дъното на душата си“. Любимият и стил е рисуването на платно с акрилни бои, а също така mix медия, арт журнали, АТС-та.



3. Какви печати се предлагат Dilly Beans Stamps ?
Картинките, които се предлагат в сайта са в неповторим графичен стил, леко или доста откачени и определено не за всеки вкус.

Една голяма част от тях са обединени със заглавието "Big eyes art”, където ще намерите много портрети с фокус върху лицата и очите на героите.


Може да разгледате картинките със странно-сладката Амалия  и парцалената кукла Руби. Ще намерите много интересни графични цветя и любимите на всички бухалчета и други животни. Има много снежни човеци и други предложения за Коледа и оригинални картинки за Свети Валентин.



  Но най-голямо разнообразие и най-откачени диджита в този сайт ще намерите за Хелоуйн – вещици, вампири, зомбита, мумии, вуду-кукли, прилепи – каквото се сетите тук го има!

 


Уникални са и рисунките на лица и захарни черепи посветени на Мексиканкият празник Day of the Dead (Día de Muertos) и тези на художничката Фрида



4. Как да се регистрираме в сайта и да си купим печатите ?
Пазаруването в сайта става дори и без регистрация. Достатъчно е след като си изберете картинка да натиснете Add to Cart, след което се отваря нов прозорец където имате опция да продължите с пазаруването (Continue Shoping) или да платите с карта (Check out) или през Pay Pal (Check out with Pay Pal).  В рамките на 24 часа ще получите в електронната си поща картинката в JPG формат.

5. Има ли места където можем да видим и споделим картичките направени с дигиталните печати на тази марка или да открием още нещо от същия автор?
Може да се включите в предизвикателството на DBS ето тук, като задължително условие е да участвате само с техните картинки.

В собствения блог на авторката Megan K. Suarez Fine Art и страницата на Меган във Фейсбук  може да разгледате още много от уникалните и произведения, да си купите картини, артжурнали, АТС-та и да се включите в уроци, с които да научите нейната техника за оцветяване с акрилни бои.

Може и да разгледате и невероятние видеа в YouTube каналът - https://www.youtube.com/user/mycreativebliss/videos

А нашите произведения с дигиталните печати на DBS може да се споделят във фен-групата във Фейсбук (https://www.facebook.com/groups/dillybeans/).

6. Кои е любимият ти печат и любимите ти картички ?
От всички диджита на DBS моите любими са момичетата с големите очи. Това са може би и най-често повтаряните от мен дигитални картинки. Виждали сте ги на картички, тефтери, АТС-та и кутийки.




 
И ако моят цветен разказ ви е харесал и вие сте се изкушили да се потопите в големите очи и изкуството на Меган може да споделите в Линкито своите произведения.
Кали


3 comments:

Поли Христова каза...

Благодаря за инфото и макар че не оцветявам, картичките ти винаги ме изпълват с възхищение от майсторството с което ти оцветяваш.Цветовите ти комбинации са супер въздействащи и страхотно ми харесват :)Хубав ден!

Kati каза...

Кали, тези девойки с големи очи толкова много ти отиват, че и аз винаги като ги видя, се сещам за теб. Те винаги греят от твоите творби в много свежи цветове, и веднага грабват вниманието. Радвам се, че видях повечето от тях накуп в тази публикация.

Unknown каза...

Кали,нямаше как да ти откажа...та това си ти ,с тези големи очи. А след като станах и горд собственик на една жълтоцветна красавица,бях тотално спечелена с тези печати !